Sayfalar

18 Mart 2015 Çarşamba

7 Günde Horlamaya Son!

Siz ve eşiniz için işkence haline gelen Horlama sorunu ve uyku eksikliğine %100 kesin çözüm!







HORLAMA NEDİR?

Horlama, nefes alma sırasında havanın dar bir alandan geçerken, çevresindeki yumuşak dokuların titreşimiyle ortaya çıkan sestir. Darlık arttıkça doğal olarak horlama da şiddetlenecektir.

Horlamayı oluşturan bu darlık, sanılanın aksine sadece burundaki bir sorundan dolayı değil, genellikle üst solunum yolunun dil arkasında ve yutak çevresindeki bölümünün daralmasıyla ilişkilidir.






HORLAMA KAÇ ÇEŞİTTİR?

1) Basit Horlama: Kesintisiz, yani solunum düzensizliğinin eşlik etmediği horlamanın, uykuda çok sık bölünme oluşturmuyorsa veya nadiren bölünme oluşturuyorsa, horlayan kişiye çok ciddi bir zarar vermediği düşünülmektedir. Bu tür horlamaya, basit horlama diyoruz. Burada, gürültüden dolayı çevrenin, özellikle de eşin rahatsız olması ve uykusunun bölünmesi söz konusudur. Genellikle basit horlaması olan kişiler, daha çok yakınlarının ısrarı dolayısıyla tedavi yollarına başvurur.

Bu horlama sadece 7 gün içinde tamamen tedavi edilebilebilir!

2) Uyku Apnesi Sendromu: Basit horlamada olduğu gibi, özellikle dil arkası ve yutak çevresindeki darlığın ileri boyutta olduğu durumlarda, uykunun başlamasıyla birlikte yumuşak dokuların gevşemesi ve nefes alma sırasında oluşan negatif basınç dolayısıyla solunum yolunun tıkanması, böylece ağız ve burundan hava girişinin en az 10 saniye süreyle engellenmesiyle meydana gelen bir hastalıktır. Uyku apnesi sendromu olan kişiler, bu sayfada anlatacağımız bilgiler ışığında daha rahat uyuyabilir ve sorun tamamen çözülmese de belirgin bir farklılık ve rahatlama meydana gelir. Bununla birlikte horlama ciddi oranda azalır!

Horlama Ciddi Bir Problemdir ve Bir Takım Rahatsızlıkları da Yanında Getirir!

Günlük yaşam kalitenizin yükselmesi, sağlıklı ve daha rahat bir uyku uyumanız için horlama tedavisi önemlidir. Ayrıca horlama tedavisi, horlama ile oluşan ek rahatsızlıkların yok olması için de çok önemlidir!

Horlamayı Sadece 7 Günde Durdurmak ve Daha Kaliteli Bir Yaşam İstiyor musunuz?



Hemen Tıklayın!

Hiç yorum yok: